Obsah fóra

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

POZOR!!! Kriticky problem u V1?!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Eversober
Expert


Založen: 5.6.2007
Příspěvky: 1712
Bydliště: Praha a okolí

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:10 pm    Předmět: Citovat

schwaara: já jezdím po celé ČR a ramerů potkávám poměrně dost... Toto zařízení určině nezmizí, jeliko? měřit v zimě laserem není moc příjemné a dlouho praktikovatelné Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marsal
Pozorovatel


Založen: 5.11.2006
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:13 pm    Předmět: Citovat

Tu?il jsem to, a jen mi to potvrzuje?. Mám ale asi pech, na jammer mohu zapomenout. Mám slu?ební auto, které měním ka?dých 6 měsíců a majiteli vozu (firmě) by se asi nelíbila dodatečná instalace tohoto zařízení.

Nedovedu si ani představit ani montá? a demontá?, asi by to bylo moc náročné. navíc jezdím hodně do zahraničí, a tam by z toho v některých zemích mohli i p****t.

Smůla.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Josef
Anonymní





PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:31 pm    Předmět: Citovat

Bohu?el se dá měřit laserem i z auta, ale měření Ramerem je stejné, v?dy někdo musí stát venku a auta zastavovat, kdy? se měří po směru a to je hodně často....
Nechci rozhodně někoho odrazovat od nákupu detektoru, jenom poukázat na to, ?e je to nedostatečná ochrana a je nutné přemý?let o jammeru a POI. Ale to u? jsem OT
Návrat nahoru
davidt
Člen klubu


Založen: 12.1.2008
Příspěvky: 144

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 12:03 am    Předmět: Citovat

delete

Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:21 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Expert


Založen: 25.6.2007
Příspěvky: 642

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 1:23 am    Předmět: Citovat

davidt napsal:
Opravte mě, jestli se pletu, ale V1 by neměla zachytit ani některé dal?í radary o kterých se tu psalo na frekvenci např. 34.116GHz, apod.

To jo. To je hodně ujetá frekvence. Na tu u? je pravděpodobně i RX65e2 krátká, má +-100MHz. Původní RX65e1 by to měla zvládnout, má +-120MHz.

davidt napsal:
Jediné, co mě napadlo, jestli to nejde "po?telovat" nějakým "neodborným zásahem", proto?e např. pásmo 33.80 GHz +-100 MHz se zdá být naprosto zbytečné v ČR.

Moc rů?ově to nevypadá, v detektorech se pou?ívá pamě?, která:
1) není v patici - hůř by se vyndavala, ale ani to není a? takový problém
2) firmware je v paměti MC68HC908MR32 "uzamčen" tak. ?e se nedá přečíst, av?ak kdysi se to podařilo technikům z Cyberdyne technologies (buď ?ikovností, nebo někdo z BEL poskytl heslo)

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SteveO
Člen klubu


Založen: 5.11.2007
Příspěvky: 110
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 9:33 am    Předmět: Citovat

citace:
Ka:
34.60 GHz +-40 MHz [34.56 - 34.64 GHz]
34.30 GHz +-140 MHz [34.16 - 34.44 GHz]
34.00 GHz +-40 MHz [33.96 - 34.04 GHz]
33.80 GHz +-100 MHz [33.70 - 33.90 GHz]

Prý ?ádné roz?íření pásma nechystají.

Opravte mě, jestli se pletu, ale V1 by neměla zachytit ani některé dal?í radary o kterých se tu psalo na frekvenci např. 34.116GHz, apod.

Jediné, co mě napadlo, jestli to nejde "po?telovat" nějakým "neodborným zásahem", proto?e např. pásmo 33.80 GHz +-100 MHz se zdá být naprosto zbytečné v ČR.


Dobrá práce, mám radost, ?e zas komunikují :-)

34.116GHz je, pokud se nepletu, bug starých Belů, kteří tuto frekvenci ukazují i na stacionáru na Čimické, který je těsně nad 34GHz. Je?tě zobrazování frekvencí asi pořádně neuměli, víc nám asi poví prodejci ;-) Tak?e této frekvence bych se zas tak nebál, spí? třeba ten rozladěný ramer na 33,928 a podobné frekvence. Průběh citlivosti na krajích připomína parabolu, tak?e V1 by měl brát i radary kousek mimo jeho pásmo, ale s podstatně zhor?enou citlivostí.

S tím po?telováním... Firmware iPodu byl prolomen člověkěm, který změřil přes jack konektor binárku co tam proběhla, resp. doslova kód pro firmware odposlouchal. A V1 komunikovat s počítačem přes napájecí zdířku umí, ale dál to neumím Mr. Green
_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
x2005
Expert


Založen: 25.10.2006
Příspěvky: 1898
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 10:16 am    Předmět: Citovat

davidt napsal:
Z mailu od Valentine One:
Valentine One Frequency Coverage
current version: 3.863
Current Euro Frequencies:
Ka:
34.60 GHz +-40 MHz [34.56 - 34.64 GHz]
34.30 GHz +-140 MHz [34.16 - 34.44 GHz]
34.00 GHz +-40 MHz [33.96 - 34.04 GHz]
33.80 GHz +-100 MHz [33.70 - 33.90 GHz]

No tak to potom vysvětluje celý problém s nedetekcí jednoho(?) rozladěného(?) radaru na 33,929GHz. Ale jak bylo psáno dříve, Ramer má dle specifikací 34,00 GHz +- 100MHz. Tak?e vlastně ani rozladěný není. Stačí jenom napsat Miku Valentinovi, a? udělá re?im "c" (jako cz/sk), kde bude pouze 34,0GHz +- 100MHz a 34,3GHz +- 100MHz. Král zase o?ije. A mo?ná zmizí i fale?né poplachy (které mají v Praze v?ichni mimo Josefa).


citace:
...34.116GHz je, pokud se nepletu, bug starých Belů...

Tak to není. ?patně ukazují frekvenci Target 550 v5.2 - má posun cca +0,140GHz ve zobrazené frekvenci.
_________________
Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru.....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
emc
Expert


Založen: 25.6.2007
Příspěvky: 642

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 3:11 pm    Předmět: Citovat

x2005 napsal:
Ale jak bylo psáno dříve, Ramer má dle specifikací 34,00 GHz +- 100MHz.

Já myslím, ?e dle specifikace to je 34.0GHz +- 30MHz resp. 34.3GHz +-30 MHz. Tabulkové specifikaci Rameru by tabulková specifikace V1 vyhovovala s rezervou. Ka?dopádně realita je jiná defakto není důvod, proč by amící ten rozsah neroz?ířili na +- 100MHz.

x2005 napsal:
A mo?ná zmizí i fale?né poplachy (které mají v Praze v?ichni mimo Josefa).

Je fakt, ?e zbytečně čmuchá na 33.8 a 34.6 GHz, co? mů?e být zdrojem fale?ňáků navíc. Kdyby Mike sní?il počet nastavení mute z nějakých pěti na 2, zbyli by mu dal?í písmenka na přímé zapínání jednotlivých částí Ka, tak jak to má BEL... Ale tohle mi narozdíl od zbytečně úzkého pásma nevadí.

Já teda jezdím Guard OFF. Rad?i víc fale?ňáků, ne? jedna opo?děná detekce...
Jezdíte někdo s trvale zapnutým Guard ON? O kolik se sní?í citlivost v praxi? Jak to vypadá s fale?ňáky?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AntiRadary.cz
Expert


Založen: 24.10.2006
Příspěvky: 1459
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 4:02 pm    Předmět: Citovat

emc napsal:
Já myslím, ?e dle specifikace to je 34.0GHz +- 30MHz resp. 34.3GHz +-30 MHz. Tabulkové specifikaci Rameru by tabulková specifikace V1 vyhovovala s rezervou.


Ramer ma 34,00 GHz +- 0,1 GHz, takto to je dost velky problem! Staci par radaru +- 0.05 GHz a ridicak je v cudu! Mad
_________________
--- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Josef
Anonymní





PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 4:52 pm    Předmět: Citovat

Taky by mohl výrobce V1 to posunout na +/- 80MHz, ov?em kdo ho k tomu donutí? (Robert??)

Jinak ono stačí pár skrytých kamer se smyčkou a je člověk bez papírů taky a pravděpodobnost je mnohem vy??í, ne? ujetý Ramner Wink
Návrat nahoru
SteveO
Člen klubu


Založen: 5.11.2007
Příspěvky: 110
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 6:34 pm    Předmět: Citovat

citace:
Ramer ma 34,00 GHz +- 0,1 GHz, takto to je dost velky problem!


On je k dispozici i manual na Ramer AD9 nebo je toto z znameho manualu k Ramer 7M? Jen jestli treba AD9 nema mensi rozptyl, coz by mi udelalo radost :-)

Leda by stare 7M (ke kterym je kolujici manual) mely +-0,1GHz a novejsi 7M pouze 0,1% GHz (http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=87&idzbozi=7317226&search_vyraz[0]=|n|manual&search_vyraz[1]=|n|ad9&search_zvyrazni=true&fla=1) nebo maji na strankach bug :-)

A nevite nekdo, jak je to dlouho co 7M byl nahrazen AD9?
_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
davidt
Člen klubu


Založen: 12.1.2008
Příspěvky: 144

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 6:47 pm    Předmět: Citovat

delete

Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:21 pm, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gebič
Anonymní





PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 6:51 pm    Předmět: Citovat

Proto pouzivam RX 65 EURO a Bel 975 EURO a tohle nemusim resit, zatim Mr. Green
Návrat nahoru
davidt
Člen klubu


Založen: 12.1.2008
Příspěvky: 144

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 7:48 pm    Předmět: Citovat

delete

Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:20 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gebič
Anonymní





PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 7:54 pm    Předmět: Citovat

citace:
To u? vyjde levněji vozit v kapse pár tisíc a ty orgány uplácet


Mam to pujcene na testovani a zatim spokojenost, super je, ze brzdim, kdyz zacnou pipt oba a funguje to zatim 100%... Mr. Green
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
Strana 9 z 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com