Obsah fóra

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Valentin - prosím o rady, nevyznám se
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m.i.v.
Kolemjdoucí


Založen: 26.8.2009
Příspěvky: 1
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 7:15 pm    Předmět: Citovat

Zdravím - dostal se mi do ruky V1 a taky nejde zjistit jaká verze tam je (jakoby potenciometr nefungoval na stlačení) -
při zapnutí se chová tak jak má (rozsvíti se celý displ. atd, a nakonec zůstane svítit "u"
- tak jsem V1 rozdělal a zjistil, ?e je napájený přímo do PS (?ádné drátky) - proměřil jsem ho a je funkční ve v?ech směrech i tlačítko - nevím co s tím Confused
-
co dál - někdo nějaký nápad Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
emc
Expert


Založen: 25.6.2007
Příspěvky: 642

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 7:35 pm    Předmět: Citovat

m.i.v. napsal:
dostal se mi do ruky V1

Jak se Ti mů?e něco jen tak dostat do ruky? Napi? na rovinu, ?es ho koupil ze čtvrté ruky za výhodnou cenu. Za to ni nikdo hlavu neutrhne. V?dy by v?ak měla být mo?nost vyzkou?et a případně vrátit...
Já teď budu mít V1 3.863 taky z druhé ruky (?rotovné - zákazník mi jej nechá na protiúčet). Měl by být ve výborném stavu. Pokud by se ti podařilo ten svůj vrátit a měl zájem, ozvi se PM. Dám ho levně...
Ale to u? bych předbíhal, zatím jej nemám.

m.i.v. napsal:
jakoby potenciometr nefungoval na stlačení - proměřil jsem ho a je funkční i tlačítko

Pokud je tlačítko ok, mů?e být trhlina někde ve vícevrstvém plo?ňáku.
Pokud je na displeji malé "u", tak bych to neře?il.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
x2005
Expert


Založen: 25.10.2006
Příspěvky: 1898
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 7:27 am    Předmět: Citovat

emc napsal:
m.i.v. napsal:
jakoby potenciometr nefungoval na stlačení - proměřil jsem ho a je funkční i tlačítko

Pokud je tlačítko ok, mů?e být trhlina někde ve vícevrstvém plo?ňáku.


Takhle se V1 chová, kdy? je napájená přes nějaký pro ní nestandardní kabel. Např. Bel/Escort Smart Cord napájející V1 = nefunkční "programovací" talčítko.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
maweric
Nováček


Založen: 17.10.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Chodsko

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 11:26 am    Předmět: Citovat

zaptám se tady, mo?ná blbě, ale sem nováček Rolling Eyes

mohu mít z druhé, mo?ná třetí ruky V1 verzi 3861, napsal jsem si o sériové číslo, zatím je nemám - zajímal by mně rozdíl v těch verzích, jestli je pouze SW a dá se nějak upgradovat, popř. u koho, nebo jestli je HW, v tom případě bych vás chtěl poprosit o vá? názor na tuto verzi, rovnou říkám ?e bude stát 3.000,-

předem děkuji za ochotu Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Expert


Založen: 25.6.2007
Příspěvky: 642

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 11:35 am    Předmět: Citovat

maweric napsal:
V1 verzi 3861

Zásadní rozdíly ve verzích Valentine One:

od 3.821 má Euro mód, ale bez 34.0 GHz, má pouze 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.851 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-40MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.864 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-100MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
3.872 je aktuální verze
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maweric
Nováček


Založen: 17.10.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Chodsko

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 12:08 pm    Předmět: Citovat

emc napsal:
maweric napsal:
V1 verzi 3861

Zásadní rozdíly ve verzích Valentine One:

od 3.821 má Euro mód, ale bez 34.0 GHz, má pouze 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.851 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-40MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.864 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-100MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
3.872 je aktuální verze


a teď česky Mr. Green je to tedy HW vylep?ení? znamená to citlivost pro v?echny po?ívané radry v ČR, nebo jen pro laser?
má vůbec cenu si tuhle verzi kupovat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Expert


Založen: 25.6.2007
Příspěvky: 642

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 12:43 pm    Předmět: Citovat

Aby antiradar zachytil v?echny české radary, musí mít frekvenční pokrytí minimálně stejné nebo vět?í ne? je frekvenční tolerance policejních radarů.

Vyhovující je v?e od SW 3.864.
Verze 3.872 je poslední verzí SW i HW. Na trhu je tato verze ji? 14 měsíců.
Na upgrade je nutno detektor poslat do USA, co? vyjde se v?emi poplatky dost draho.

Verze 3.861 má v pásmu 34.0 GHz pokrytí pouze +-40 MHz.
Policejní radary mají v?ak toleranci +-100 MHz.
Je tedy jasné, ?e některé radary tato verze V1 nezachytí...
To, jestli si ji nakonec koupí? u? zále?í na tobě... Ode mě pouze fakta.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maweric
Nováček


Založen: 17.10.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Chodsko

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 1:15 pm    Předmět: Citovat

emc napsal:
Aby antiradar zachytil v?echny české radary, musí mít frekvenční pokrytí minimálně stejné nebo vět?í ne? je frekvenční tolerance policejních radarů.

Vyhovující je v?e od SW 3.864.
Verze 3.872 je poslední verzí SW i HW. Na trhu je tato verze ji? 14 měsíců.
Na upgrade je nutno detektor poslat do USA, co? vyjde se v?emi poplatky dost draho.

Verze 3.861 má v pásmu 34.0 GHz pokrytí pouze +-40 MHz.
Policejní radary mají v?ak toleranci +-100 MHz.
Je tedy jasné, ?e některé radary tato verze V1 nezachytí...
To, jestli si ji nakonec koupí? u? zále?í na tobě... Ode mě pouze fakta.


ok děkuji takhle mně to stačí Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Josef
Anonymní





PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 3:15 pm    Předmět: Citovat

emc : kde je ta specifikace uvedená 34.0GHz +/- 100MHz??? Podle mě to je u v?ech stejné, tedy 34,0GHz +/- 40MHz
Návrat nahoru
shwaara
Expert


Založen: 16.2.2007
Příspěvky: 1529
Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 3:38 pm    Předmět: Citovat

2Josef: No říká se to. IMHO to ale čestně prohlásil nějaký dovozce V1 do ČR, a proto?e se to prodejcům V1 hodí, tak to ?íří dál a u? se to nějak za?ilo Smile
_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net

Jsem radarově senzitivní Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Josef
Anonymní





PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:39 pm    Předmět: Citovat

Tak to jo, jedna paní povídala.... Smile
Návrat nahoru
emc
Expert


Založen: 25.6.2007
Příspěvky: 642

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:42 pm    Předmět: Citovat

Oficiální informace od Valentine Research získaná před rokem. Nyní jsem se dotazoval pro jistotu je?tě jednou na 3.872 a bylo mi sděleno toté?...

Uvádím pouze mě známá fakta. V českém businessu jsou jednimi bohu?el často fakta překrucovaná podle toho, jak se to hodí... Druzí zas prodávají za dumpingové ceny (nákupka + pár stovek nepokryje ani re?ii).
Dál se v tomto ohledu vyjadřovat a rozpoutávat flame nechci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
davidt
Člen klubu


Založen: 12.1.2008
Příspěvky: 144

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 8:23 pm    Předmět: Citovat

delete

Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 2:47 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Josef
Anonymní





PříspěvekZaslal: ne říjen 18, 2009 12:01 am    Předmět: Citovat

Bohu?el, zatím se nena?el nikdo, kdo by vzal jednodu?e detektor do státní zku?ebny, kde mají laditelný rozmítač 35GHz a prověřil toto přímo na detektoru. Toto opravuji - Robert to umí otestovat. Nedávno jsem viděl na internetu popis u jednoho z amerických prodejců, kde tvrdil, ?e rozsah je +/- 200MHz a pak si vyber....
Ka?dopádně radar u Sazky má kolem 34.98GHz a V1 ni??ích verzí na to 100% nereaguje, 3.864 verze na to reaguje s velkými obtí?emi, ale tě?ko řící zda je to nastaveným rozsahem a nebo nestabilní frekvencí, ka?dopádně je to problém. Dokonce jsem se bavil s lidmi, kteří tam naměřili frekvenci radaru 33.96 a tam V1 totálně mlčela.

Tady je video 3.864 a radar 33.98GHz - detekce nulová, je vyhodnocena jako chyba - melodický dvoutón (0:30s) u V1, kdy displej ukázal J a detektor se pak odmlčel!

http://www.youtube.com/watch?v=IQqPoTHFP_s

Tady je dal?í video 33.969GHz kdy V1 totálně mlčí...

http://www.youtube.com/watch?v=2cUcQlsdT7Q&NR=1

Výrobce mů?e tvrdit co chce, ale faktické testy ukazují, ?e to jsou jenom papírové parametry....

Jinak já pou?ívám V1 mnoho let a narazil jsem na takový radar také, nicméně jsem vizuálně auto zaznamenal a tak z toho nic nebylo. Myslím, ?e mě jako jednoho z prvních u?ivatelů V1 nebude nikdo podezírat z předpojatosti.


Naposledy upravil Josef dne út leden 19, 2010 8:04 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Robert
Expert


Založen: 25.10.2006
Příspěvky: 1244
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 4:14 pm    Předmět: Citovat

maweric: Za 3 tisíce je to slu?ná cena a myslím, ?e stojí za to. Rozhodně se to vyplatí víc, ne? si koupit za 10 000+ nový... Jeliko? verze 3.861 funguje prakticky stejně jako 3.872 a těm kdo říkají opak nevěř...
_________________
- www.antiradary.net www.beltronics.info www.escort-radar.cz a www.anti-laser.cz -
- Výhradní dovozce BELTRONICS, ESCORT a ANTiLASER do ČR -
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com