Obsah fóra

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

X-SITE XSN-352 z Kauflandu za 2.500,-

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> GPS a POI
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
luna
Náv?těvník


Založen: 8.10.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 2:41 pm    Předmět: X-SITE XSN-352 z Kauflandu za 2.500,- Citovat

Tak tu navigaci testuju ... a jeliko? jsem naprostý laik, jen se zeptám ... čistě teoreticky ...
na kartě se nachází
adresáře Cities a Mobilenavigator .. viz pikčr.
http://imajr.com/na-karte_331882
kdy? bych někde na netu na?el adresář Cities pro jinou ne? Českou republiku a vyměnil na hranicích SD kartu tak by mi to fungovalo i jinde ne? v čechách nebo se musí něco přeladit i v přístroji?
Kdy? se mění mapa, stačí na to jen výměna SD karty?
mapa na kartě je "czee_mre_map.cdt" 219.4MB a nemáte tip kde případně jak hledat .. díky!

ta mapa, kdy? mrknu do toho 220 meg. souboru začíná:
paznaky ... Ceska republika MRE ...paznaky ... czee_mre_nopoi....paznaky ...iso-latin-1...a 220 mega paznaků ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikicz
Pozorovatel


Založen: 27.10.2006
Příspěvky: 58

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 8:02 pm    Předmět: Citovat

a co v tom je za navigační software?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
luna
Náv?těvník


Založen: 8.10.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:18 am    Předmět: Citovat

mikicz napsal:
a co v tom je za navigační software?

je v tom smart2go ...
ale u? to není pravda .. nacpal sem do toho mio i tomtoma a mapy mám .. Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikicz
Pozorovatel


Založen: 27.10.2006
Příspěvky: 58

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 5:13 pm    Předmět: Citovat

je v tom windows ce?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
luna
Náv?těvník


Založen: 8.10.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 7:44 am    Předmět: Citovat

mikicz napsal:
je v tom windows ce?

myslím ?e ano ... kdy? si koupí? jinou kartu .. a na tu dá? v podstatě cokoli pro pocketpc i totalcommander tak to valí ...
nebo se udělá menu .. a to se dá místo původního exe souboru původní navigace ...
uvodní menu přístroje je stejné ... a kdy? se dá navigovat ... pustí se dal?í menu a tam se dá vybrat ... smart2go nebo mio nebo tomtom nebo totalcommander .. atd .. Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LUB
Expert


Založen: 5.8.2007
Příspěvky: 374
Bydliště: KV

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 3:18 pm    Předmět: Citovat

luna: tak jestli to bylo za 2500.-Kč, tak jsi udělal supr k?eft!!!

Jinak tro?ku tech.detailů z netu :
operační systém Microsoft WinCe ver 4,2
Procesor Samsung 400MHz ˇ Pamě? RAM 64 MB ˇ Počet barev displeje 65000
dobíjecí Li-ion 1400MAH baterie
_________________

Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikicz
Pozorovatel


Založen: 27.10.2006
Příspěvky: 58

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 8:12 pm    Předmět: Citovat

Luna: v tom případě je to za 2500 jackpot...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
luna
Náv?těvník


Založen: 8.10.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2007 5:47 am    Předmět: Citovat

mikicz napsal:
Luna: v tom případě je to za 2500 jackpot...

taky myslím, .. předevčírem je?tě měli ... včera kámo? musel pro druhej do boleslavi .. tam měli poslední .... zkuste kauflandy .. třeba budete mít kliku ... Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sagvant
Kolemjdoucí


Založen: 14.12.2007
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 10:36 am    Předmět: Citovat

Mohol by si dat navod ako sa ti podarilo dostat TT a Mio do tej navigacie?? Prosim, ak niekto vie ako dostat do navigacie s platoformou WINCE TT alebo MIO, iGo, tak prosim dajte postup..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
francoise
Kolemjdoucí


Založen: 28.12.2007
Příspěvky: 1
Bydliště: Havlíčkův Brod

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2007 6:55 am    Předmět: Citovat

sagvant napsal:
Mohol by si dat navod ako sa ti podarilo dostat TT a Mio do tej navigacie?? Prosim, ak niekto vie ako dostat do navigacie s platoformou WINCE TT alebo MIO, iGo, tak prosim dajte postup..



Taky bych si nechal poradit, jak to vylep?it. Podrobněj?í mapy, evropské státy .... Mám tam kartu 512, tam by se toho ve?lo Wink Díkec za ka?dý typ, radu, návod ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
luna
Náv?těvník


Založen: 8.10.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 1:47 pm    Předmět: Citovat

něco o tom je tady ... http://godofredo.ic.cz/Upravy1.html

Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taurus
Kolemjdoucí


Založen: 3.10.2009
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 9:42 pm    Předmět: Citovat

LUB napsal:
luna: tak jestli to bylo za 2500.-Kč, tak jsi udělal supr k?eft!!!

Jinak tro?ku tech.detailů z netu :
operační systém Microsoft WinCe ver 4,2
Procesor Samsung 400MHz ˇ Pamě? RAM 64 MB ˇ Počet barev displeje 65000
dobíjecí Li-ion 1400MAH baterie


Apropo-ked vravite super kseft, tak v Trencine , na slovensku to maju v kauflande vo vypredaji za 60 ?, je tam este asi 120 kuskov, kupovali sme pred zaverecnou a po nas uz nikto nesiel na nakup, teda ja len tak , info hlavne pre ludi z moravy, co by sa im preto oplatilo ist, aeste taka vec, dufam ze sa bavime o rovnakom GPS, lebo u nas je oznacene ako XSN-352S
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shwaara
Expert


Založen: 16.2.2007
Příspěvky: 1529
Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 9:53 pm    Předmět: Citovat

Tak jen tak pro info: Za 2500,- to koupil před 2 lety, tak?e dnes za 1600 to zas taková bomba není. Nelze srovnavat ceny stejné elektroniky před 2 lety a dnes ;-)
_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net

Jsem radarově senzitivní Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gebič
Anonymní





PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 10:38 pm    Předmět: Citovat

Taurus asi nekoukal na datum a nebo jen si chtel rypnout a ukazat, ze SK je lepsi, ale neni... Mr. Green
Návrat nahoru
Imac3
Kolemjdoucí


Založen: 25.8.2010
Příspěvky: 4
Bydliště: UK

PříspěvekZaslal: so srpen 28, 2010 10:29 pm    Předmět: Citovat

? Co?e
_________________
||||||||||||||||||||||||||||||||
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> GPS a POI Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com